dijous, 9 d’agost del 2007

Ja comencem...




Doncs sí, ja comencem.
Encara no ha començat el viatge però ja hi han les primeres sorpreses: en comptes de fotre el camp el dia 13, resulta que haig de marxar el dia 10. Problema??? Cap ni un! Ara, us asseguro que una bona dosi d'adrenalina en forma d'estress s'ha apoderat de mi aquest matí de dijous. Haurieu de veure el meu preciós llit completament arrebossat de samarretes, pantalons, calçotets (tots nets, no us preocupeu..), mitjons (n'he vist un amb un bonic forat que rebrà el sobrenom de "entrada d'aire"), etc, que vaig seleccionant minuciosament per configurar una motxilla perfecta. Serà una d'aquelles motxilles que una vegada desfeta, ja no podrà refer-se mai més. Embotida talment com si es tractés d'una botifarra de Nadal. Així és com us l'haurieu d'imaginar.
Una vegada acomplerta la missió d'endur-me atuendus que evitin que vagi amb pilotes per Mèxic, es presenten els "plus", que vindrien a ser una càmara de fotos digital (petita) i una càmara reflex (gran) amb els seus corresponents 2 objectius i els seus corresponents 10 carrets. El "non-plus ultra" són uns llibres increibles que em va regalar ma germana (un petonet, sorellina!) que parlen de Mèxic i amb els que ja m'he pogut transportar aquests dies en terres de tequiles, i una preciosa guia de Mèxic que vindria a pesar 2 grams més que el Don Quijote de la Mancha (versió completa amb prolegs).
Aixi que aqui em teniu, fent rentadores "last-minute", fumant pitillos davant de la motxilla amb el posat de Paul Newman, tot amenaçador i aixecant la sella com volguent dir "Me olvido, de algo, nena?". Com si la motxilla hagués de prendre vida d'un moment a l'altre i escupir-me el mitjó foradat que ha passat a engreixar la seva bonica panxa de viatjadora infaticable.


No sé què faig aqui davant l'ordinador....AAAAAAAAAAHHH!!!!!

Un petó a tots i totes i una abraçada ben forta!!!

P.D. El proper dia, recordeu-me que us expliqui el Plan B, un pla estratègic i infalible contra segrestos.
P.D. 2. Els xavalins de la foto podriem ser el Bere i jo???La veritat és que és una trobada intergalàctica...

Au, salut i que viva México, cabroneeeeeeeeees!!!!!!!!!!

1 comentari:

la damber ha dit...

chiquillo,
despues de larga y complicada busqueda he encontrado la direccion de Marcos... (FANNE BUON USO)
marcos_rico@hotmail.com