dijous, 16 d’agost del 2007

no se me apure,compadrito...

Ay, ay, aaaaaaaaaaaaaay!!!!!!!!
Amics, ja tenim ruta del viatge. Ahir vam estar maquinant possibilitats, i després de barallar-nos amb la Lonely Planet, el Google Earth i els mapes varis i eventuals que tenim aqui, ja l'hem parit. Us la descric molt breument, i si voleu, us podreu fer una idea tot mirant un atlas o cosnultant aquesta meravellosa eina que és el Google Earth:
D.F. - Zihuatanejo -Acapulco (tranquils,només hi passem 1 hora, però és parada forçada per agafar un autobus) - Rio Grande (Lagunas de Chacahua)- Zipolite (que inclou Mazunte, Puerto Ángel i San Agustinillo) - Oaxaca - Puerto Arista - San Cristóbal de las Casas - D.F.
Ja ho veieu. Aquest és el traçat bàsic sobre el qual pretenem moure'ns, però evidentment s'anirà modificant (o no) en funció de les aventurilles que ens vagin passant i de les situacions que ens trobem en cada lloc.
Us deixo perquè encara tenim un parell de dies al D.F.i s'han d'aprofitar!!!! Ah! Per cert! Abans d'ahir vaig fer 3 kilos de pasta a mà i com uns 4 kilos de ragú (salsa bolognesa) per tota la gent de la residència...va ser divertidissim!!!!
un petonas a toooooooooooooooooooots!!!!!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no feu cap resta arqueologica? i a mazunte jo mhi estaria i dsd alla faria les altres platges, es un plis, estan molt a prop... llavors llogueu el carro al df?condueixen com a napoli? guai q et moli tant, agafam referencies!viva il ragu!!!deuen estar acoxonados!

Anònim ha dit...

Amore!!!
Quina gràcia això de Zihuatanejo... saps?, és el lloc on es reuneixen els dos protes de "Cadena perpetua"... a veure si te'ls trobes per allà amb la seva barca...

I si no, a fer la mà... estic a favor de la Beti, a veure si aneu a veure una mica de restes arqueològiques!!!!

Ja estaré al cas del teu blog... em fa molta gràcia! Petonassus des d'Estaron...